Over ons


Welkom bij Glada, een webshop die is ontstaan uit de passie van twee moeders, waarvan de één in Bali (Nynke) woont en de andere in Nederland (Carolien). We houden allebei van reizen en tijdens een reis in Bali hebben we elkaar ontmoet. We hebben beide jonge kinderen en delen een liefde voor trendy en duurzame producten. Uit gebrek aan sieraden met een groen tintje ontstond het idee om zelf te beginnen en een positieve impact te maken.

Onze passie voor unieke en duurzame accessoires heeft ons geleid naar de magische wereld van kurk, een duurzaam materiaal dat bekend staat om zijn natuurlijke schoonheid en veelzijdigheid.

Wat ons uniek maakt, is ons gebruik van kurk, een duurzaam alternatief voor traditionele materialen. Kurk is afkomstig van de schors van de kurkeik, een boom die op natuurlijke wijze regenereert en geen schade toebrengt aan het milieu. Het is een lichtgewicht en hypoallergeen materiaal, waardoor onze sieraden comfortabel zijn om te dragen, zelfs voor de meest gevoelige huid.

Onze collectie omvat een breed scala aan stijlen, van verfijnde armbanden tot elegante kettingen en oorbellen. Elk stuk is met zorg ontworpen om een vleugje natuurlijke schoonheid en verfijning aan je dagelijkse outfit toe te voegen. Of je nu op zoek bent naar een opvallend statementstuk of een subtiele accessoire, we hebben iets wat bij jouw persoonlijke stijl past.

Wij geloven dat stijl en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Sluit je aan bij ons in de reis naar duurzame en stijlvolle accessoires, en draag met trots een uniek sieraad met een groen tintje.

Made for you, Inspired by nature